Selvfølelse, konsentrasjon, Positivitet ...

Åh nei!

Følelsen av urettferdighet, aggressivitet, angst, bekymringer, utrygghet, manglende konsentrasjon, negativ selvtillit ... Det er ikke akkurat lett å være barn for tida. Det krever et overskudd som kanskje ikke faller alle like lett.

De positive og tøffe klarer seg best

"Du er fantastisk", "Du er tøff", "Du kan - du tør - du vil", "Du er elsket", "Du er flink" ... Dette er de siste ordene barnet ditt hører når historiene om trollmennene på Saturn sender barnet ditt til drømmeland.

Trollmennene på Saturn

Vil du få barnet ditt til å trives enda mer? Følelsen (selvtilliten) "Jeg er ikke bra nok, jeg er feil, jeg duger ikke," kan gi et eller flere problemer som for eksempel manglende konsentrasjon, usikkerhet, mottagelighet for mobbing, sjalusi, sinneutbrudd, manglende samarbeidsevne ... Men kan manglende søvn også gi de samme problemene? Svaret er ja, så derfor gir historiene om Trollmennene på Saturn barnet ditt et godt dytt i den riktige retningen.

 
Styrk børns selvværd med mentaltræning

Selvtillit, søvnproblemer og ...

Alle produktene til denne aldersgruppen er like gode til å styrke selvtillit og til å få barna til å slappe av og sovne, men noen av dem har ekstravirkninger. Les stikkordene under bildene og les enda mere under det enkelte produktet nederst på siden.

Mange ekstra virkninger:

Du er super god
Trollmennene på Saturn Cover 1
 Positivitet, Mot, Sjalusi,
Mobbing
Du kan - Du tør - Du vil
Trollmennene på Saturn Cover 2
Mot, Angst, Aksept av 
egne og andres feil
Du er tøff
Trollmennene på Saturn Cover 3
Konsentrasjon, Sinne, 
Urettferdighet, Angst for å
miste
 

Som et ekstra pluss kan disse CD'ene/downloads/apps* også brukes som godnatthistorier og til og med får de barnet ditt til å samarbeide både når det er på tide å legge seg for kvelden og neste morgen.

 
Selvværd og styrke

I alle historiene om trollmennene på Saturn møter barnet ditt den vise trollmannen Whesnu og døtrene hans. Barnet ditt er hovedpersonen og skal løse forskjellige oppgaver. Barnet ditt blir hele tida rost av de andre personene i historiene og siden barn i denne aldersgruppen ubevisst forveksler historienes budskap med den virkelige verden, styrkes selvfølelsen. De forskjellige oppgavene skal løses på en ny måte hver gang barnet ditt hører historiene. Derfor hører barn i denne aldersgruppen gjerne historiene igjen og igjen.

 
Koncentration og mod
 

*CD'er eller downloads/apps?

Downloads er en stor fordel. De er også billigere. Downloads blir aldri rissete som CD’er. Du trenger ikke engang å downloade. Du logger bare inn på "min side" og så å legger du ut et ikon på en telefon, tablet, iPad eller pc akkurat som en app. Bare 4 fingertrykk skal til, så enkelt er det. Veiledning følger med.

 

 
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.