Mer selvfølelse og selvtillit

Hva virker best?

Alle produktene for denne aldersgruppen er like gode til å øke selvtilliten og få barn til å slappe av og sovne, men noen av dem har positive bivirkninger. Les stikkordene under bildene og les enda mer under det enkelte produkt nederst på siden. For å få mest mulig effekt anbefaler vi disse eller rabattpakkene:

Du er super god
Trollmennene på Saturn Cover 1
 Positivitet, Mot, Sjalusi,
Mobbing
Du kan - Du tør - Du vil
Trollmennene på Saturn Cover 2
Mot, Angst, Aksept av 
egne og andres feil
Du er tøff
Trollmennene på Saturn Cover 3
Konsentrasjon, Sinne, 
Urettferdighet, Angst for å
miste
 
Alle Cd'er og “downloads” er like gode til å styrke selvfølelsen og få barna til å slappe av. Siden alle historier nå kommer i to versjoner, Goddag - og Godnattversjon, så er alle cd/mp3`ene like effektive i forhold til å hjelpe barnet ditt til å finne ro og sove.
 
Du kan
Dobbelt Cd for barn
Du er helt unik
Mp3 til barn

 

Den historien som barnet ditt til enhver tid liker best, er gjerne den som virker best, hvor barnet ditt trenger det mest. Den beste virkningen er derfor å la barnet ditt selv får lov til å velge "historien".

Mitt barn er 12 år, hva skal jeg velge?

Er barnet ditt 12 år skal du vurdere om du kanskje skal velge 12 - 16 års produktene. Du avgjør det ved å overveie om barnet ditt er glad i å høre historier. Hvis barnet ditt ikke lenger hører på historier skal du velge "Glede - Energi - Selvfølelse".

Cd'er eller mp3 nedlastninger inkl. online avspilling?

Umiddelbart er det noen fordeler med mp3-nedlastninger. Utover at de er billigere, så blir de ikke oppskrapet. Velger du mp3 inkluderer det også mulighet til å strømme/lytte online. Dermed har barnet ditt historiene alltid tilgjengelig.


Spill av online akkurat som en app 
Du kan nå logge inn på "Min side" hvor du kan spille av alle nedlastningsproduktene du har kjøpt. Ved enkelt å plassere et ikon på barnet ditts enhet, så fungerer det akkurat som en app. Du kan bruke den på opptil 5 enheter samtidig.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.