Velkommen til nusslingenes fantastiske verden

Stolte foreldre

Det burde ha vært en menneskerett å være stolte foreldre. Foreldre investerer kjærlighet, tid, våkne nattetimer, bekymringer, penger og så veldig mye annet i barna sine. Men Verden er fylt med trasige og tullete problemer. La nusslingene hjelpe til med å gjøre dem mindre trasige og tullete.

 

Du er elsket

Historiene om nusslingene får barnet ditt til å sovne, men "historier som virker" kan mer enn det. De får ikke bare barnet ditt til å sovne. De får barnet ditt til sovne med et smil. De styrker samtidig selvfølelsen og selvtilliten til barnet ditt. Historiene forhindrer tullete tanker i ulvetimen og de gjør deg til en stolt mamma/pappa. Historiene hjelper til med å akseptere egnes og andres feil.

Du er fantastisk

Nusslingene er noen små, grønne vesner med vinger på ryggen. De er på størrelse med en kattunge og over hodene deres svever det et hjerte som de sender bort til dem de liker godt. Gjett om de alle sammen sender hjertene sine bort til barnet ditt.

Selvværd til børn

La barnet ditt møte den nye vennen sin: nusslingen Halloidikun Dadudadei, som er fetteren til Halloidikum Tralulalei, som barnet ditt kanskje allerede kjenner fra "Du er den beste". Sammen med Halloidikum Dadudadei drar barnet ditt på nye eventyr i nusslingetreet. Historiene om nusslingene er de mest populære av historiene som Carsten Sommerskov hittil har skrevet til denne aldersgruppa.

Alle historiene øker selvtilliten og hjelper mot søvnproblemer, men de har også noen ekstra fine "bivirkninger". Se under bildene:

Du er en nydelig skatt
Selvtillit, Sovehjelp

 

Du er toppen
Cover
Selvtillit, Sovehjelp
Aksept av egne og
andres feil
Du er alle tiders
Du er alle tiders Cover
Motvirker trass, angst
under legging. Aksept av
egne og andres feil.
Du er elsket
Du er elsket Cover
Lærer å takle sinne, Aksept
av egne og andres feil
Motvirker klaging og
’meg først’.
Du er praktfull
Lærer barnet å takle angst,
Trygg i tordenvær, Lærer
å rydde opp etter seg.

Sånn brukes ”historier som virker”

Historiene fås i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli hørt i løpet av dagen.

 

Selvtillit til barn

Ulvetimen - kan bli til kosetimen. Barn er naturlig trøtte på dette tidspunktet - blodsukkeret er lavt og mange barn blir uregjerlige. Sett på en av daghistoriene og nyt synet av barnet ditt som roer seg ned og slapper helt av.

Selvtillit til barnet ditt

I den andre versjonen er historiene blitt til fire godnatthistorier. Her sender den myke bakgrunnsmusikken og den rolige stemmen til slutt barnet ditt direkte inn i drømmeland. Underbevisstheten hos barnet bearbeider alt sammen videre mens det drømmer. 

Carsten Sommerskov

Erfaring som virker

Med over 35 års erfaring i å styrke barns selvfølelse og selvtillit, har Carsten Sommerskov skapt en serie av historier som er med til å skape et godt grunnlag for glede og trivsel. Det er ikke tilfeldig at historiene hans "historier som virker" inntil videre er oversatt til 8 språk. La barnet ditt nyte godt av all denne erfaringen og kunnskapen. La barnet ditt få det beste utgangspunktet for en god barndom med god selvfølelse og høy selvtillit.

 

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.