Slut med stress og stress symptomer!

- slip angst, bekymringer, stress og sov godt og trygt hele natten.

Nul Stress og stressymptomer

Stop Irritation.

Farvel til stress symptomer

Carsten Sommerskov, der har skabt disse Cd'er, har mere end 35 års professionel erfaring med at bekæmpe stress, angst og bekymringer med mentaltræning og visualisering. Stop indre uro - få indre ro nu.

Hvad er stress symptomer

Der findes flere former for stress, og dermed selvfølgelig også mange forskellige symptomer på stress.

 

Kortvarig stress er kun et problem hvis du har en tilbøjelighed til at blive stresset


Stop Irritation.

 

Akut stress

Der er den form for stress, du mærker, når du har akut travlt, f.eks. når du skal nå et fly, eller et tog eller en butik, der er ved at lukke, eller din computer ikke virker lige, når du har mest brug for den. Den form for stress giver kortvarige symptomer som irritation, mistet overblik og forvirring. Disse symptomer skyldes, at din krop pumper store mængder adrenalin ud i blodbanen, og derved sætter dit blodtryk i vejret. Denne form for stress går hurtigt over og er ikke behandlingskrævende, med mindre det er en dagligt tilbagevendende begivenhed, der udløser denne form for stress. Mange børnefamilier oplever den dog hver morgen, når alle skal ud ad døren. Mentaltræning er et glimrende middel til at forebygge denne slags stress, hvis den er tilbagevendende. Giver den slags stress dig søvnproblemer, er Cd'en "Sov godt" en rigtig god løsning.
 

Stop Irritation.

 

Stress i længere tid er farligt. Symptomer på stress kan udvikle sig til blodpropper, indre blødninger og alt for tidlig død

Stress belastninger

En helt anden form for stress udløses af for store opgaver i for lang tid, hvor man ikke får sagt fra eller bremset op i tide. Denne form for stress giver symptomer, der direkte kan være farlige. Det er symptomer som forhøjet blodtryk og blodpropper eller indre blødninger f.eks. hjerneblødning. Det er vigtigt at lære sig selv at geare ned, inden den form for symptomer i sig selv stopper stressmængden. Indre uro, vrede, irritation, depression, søvnløshed, misbrug, ubehag generelt og specifikt er symptomer på stress. Her er afspænding en dokumenteret god metode til at skabe indre ro og afslappelse. Kan efter brug i selv kortere tid måles til at have gunstig indflydelse på blodtrykket.

 

Symptomer på post traumatisk stress kan dæmpes med afspænding
Stop Irritation.

Posttraumatisk stress

Posttraumatisk stress giver nogle andre symptomer. Det er en stressform, der udløses af en bestemt, veldefineret begivenhed af meget alvorlig karakter. Symptomerne kan være angst, vrede, mismod, depression, misbrug, hedeture, søvnløshed m.m. Der findes ingen behandling, men afspænding kan dæmpe nogle af symptomerne. Læs evt. mere på www.netpsykolog.dk

 

Stress symptomer kan bekæmpes

Årsager til stress

Årsager til stress og stress symptomer kan være mange: for meget arbejde, for mange bekymringer, fysiske skavanker, lavt selvværd, ringe selvtillid, dårlig økonomi og meget, meget mere.

 

Mentaltræning er effektivt mod stres symptomer

 

Undgå stress og stress symptomer:

"Nul stress" mod symptomer på stress,
"Nul stress" ved årsager til stress.
Afspænding hjælper dig til at undgå stress symptomer:
Indre uro, vrede, irritation, depression,
søvnløshed, misbrug, søvnproblemer,
ubehag generelt og specifikt,
bekymringer, fysiske skavanker,
manglende motion, mindre selvværd,
mindre selvtillid, dårlig økonomi
m.m.

Undgå stress og stress symptomer

 

Stop Irritation.

 

Her er en e-mail fra en kunde:
 
Tak for dit fantastiske produkt Carsten.
Det har virkelig hjulpet mig igennem en mørk og grum tid, og selv min kæreste er begyndt at lytte til det, når han bliver stresset.
Jeg kan kun varmt anbefale produkterne, da jeg har prøvet flere af dem.

Undgå stress og stress symptomer
 
Stine Bilsson

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.