Er du eller dit barn bange?

 

Børn er bange indimellem

Børrn bliver ekstra bange, når de kan mærke at de voksne blivet bekymrede. Derfor er det vigtigt at hjælpe børnene og dig selv, i en situation som den nuværende. Børn er af og til bange, og det er helt i orden, men det skal ikke tage overhånd. Disse CD'er/downloads/apps har flere forskellige virkninger.
 
Børns angst
 

Nogle børn bliver bange, når de skal sove

"Historier, der virker" er en slags mentaltræning, men dit barn opfatter det simpelthen som historier. Brug nedenstående produkter om aftenen som godnathistorier. De starter med en meget kort afspænding, som får dit barn til at falde til ro.

Dernæst er dit barn hovedpersonen i en historie, hvor alle de andre i historien hele tiden roser dit barn. Det gør, at dit barn sendes til drømmeland med et smil. Kombinationen af den rolige, søvndyssende musik og Carsten Sommerskovs beroligende stemme gør, at dit barn falder trygt i søvn og drømmer positive drømme.
 
sovende børn
 
 

"Jeg er forkert", "Jeg er ikke som de andre" ...

Den følelse kan gøre børn usikre, give dem unødige bekymringer, give angst og meget andet. Historier, der virker (mentaltræning af selvværdet), hjælper rigtigt mange børn til at blive mere robuste, og mange slipper af med angsten, fordi de kommer til at tro mere på sig selv.
Sådan virker det
 
Børn der sover
 

Børn, der er bange for at miste far/mor/mormor

Det er ikke sikkert, at mentaltræning virker på denne slags angst. Men det gør det som hovedregel, og i det mindste falder dit barn gladere i søvn.
Herunder finder du de mest velegnede produkter til at dæmpe børns angst.
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov har beskæftiget sig med mentaltræning for børn i over 35 år, så der er viden og erfaring bag disse produkter. Derudover har hans trænede og beroligende stemme koblet med Jens Olsens rolige baggrundsmusik i sig selv en angstdæmpende virkning.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Anbefalinger

Mette skrev:
Har haft en datter på 11 år med angst der ikke ville i skole. Hun har hørt dine cd´er og er blevet en helt anden pige. Har også haft en pige på 12 der var bange for at sove alene, hun har også hørt dine cd´er og sover alene nu. Så tusind tak de er fantastiske.
Læs flere anmeldelser
 
Herunder er de bedste produkter til angst
OBS! Teenagere kan også bruge voksen CD'en/downloadet: "Indre ro og velvære" og "Behold dem du elsker" som du finder nederst.

5 varer

  1. Luksuspakke: Jul i Nuslingetræet (3 - 7 år)

    Juleglæde, selvværd og hygge ved sengetid i ét. Få dit barn til at falde til ro om morgenen eller i ulvetimen. Og få også dit i seng til tiden, og se smilet hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige julehistorier ... 24 gange 2 historier, der bruges ligesom en julekalender. I alt 11 timer og 22 minutter og 484 sider fordelt på 2 e-bøger.

    Læs mere
    Fra
    79,95 US$

5 varer