Selvværd, koncentration, positivitet ...

"Du er fantastisk", "Du er sej", "Du kan - du tør - du vil", "Du er elsket", "Du er dygtig" ... Den slags er det sidste ditr barn hører når historierne om troldmændende på Saturn sender dit barn til drømmeland.

Styrk selvværdet og skab glæde

Troldmændene på Saturn

Vil du få dit barn til at trives endnu mere? Følelsen (selvværdet) "Jeg er ikke god nok, jeg er forkert, jeg dur ikke" kan give et eller flere problemer som for eksempel manglende koncentration, usikkerhed, modtagelighed for mobning, jalousi, vredesudbrud, manglende samarbejdeevne ... Men kan manglende søvn også give de samme problemer? Svaret er ja, så derfor giver historierne om Troldmændende på Saturn dit barn et godt skub i den rigtige retning.
 
Styrk børns selvværd med mentaltræning

Selvværd, søvnproblemer og ...

Alle produkterne til denne aldersgruppe er lige gode til at styrke selvværdet og til at få børnene til at slappe af og falde i søvn, men nogle af dem har ekstravirkninger. Læs stikordene under billederne og læs endnu mere under det enkelte produkt nederst på siden.

Troldmændene på Saturn. Mange ekstra virkninger:

Troldmændene på Saturn Cover 1
 Positivitet, Mod, Jalousi,
Mobning
Troldmændene på Saturn Cover 2
Mod, Angst, Accept af 
egne og andres fejl
Troldmændene på Saturn Cover 3
Koncentreation, Vrede, 
Uretfærighed, Angst for at
miste
Troldmændene på Saturn Cover 4
Mod, Angst, Accept af 
egne og andres fejl,
Psykisk styrke
 
 
Som et ekstra plus kan disse CD'er/downloads/apps* også bruges som godnathistorier og tilmed får de dit barn til at samarbejde både ved sengetid og næste morgen.
 
Selvværd og styrke
 
I alle historierne om troldmændende på Saturn møder dit barn den vise troldmand Whesnu og hans døtre. Dit barn er hovedpersonen og skal løse forskellige opgaver. Dit barn bliver hele tiden rost af de andre personer i historierne, og da børn i denne aldersklasse ubevidst forveksler historiernes budskaber med den virkelige verden, styrkes selvværdet. De forskellige opgaver skal løses på en ny måde hver gang, dit barn hører historierne. Derfor lytter børn i denne aldersklasse til historierne igen og igen.
 
Koncentration og mod
 

*CD'er eller downloads/apps?

Downloads er en stor fordel. De er også billigere. Downloads bliver aldrig ridsede. Du behøver slet ikke downloade. Du logger bare ind på "min side". Så lægger du et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 tryk med fingeren i alt, så enkelt er det. Vejledning medfølger.
 
 

1 vare

1 vare