Selvværd og nul søvnproblemer

I seng til tiden med et smil

  • "Du er klog"
  • "Du er dygtig"
  • "Der er mange, der rigtig godt kan li' dig"
  • "Du er en god ven"
  • "Du er helt perfekt".
 
 

Mentaltræning der styrker selvværdet

 

Ekstra virkninger

Ud over styrkelse af selvværd og sovehjælp har nogle af produkterne ekstra virkninger. Se teksten under billederne.

 

Troldmændene på Saturn Cover 1
 Positivitet, Mod, Jalousi
Troldmændene på Saturn Cover 2
Mod, Angst, Accept af 
egne og andres fejl
Troldmændene på Saturn Cover 3
Koncentreation, Vrede, 
Uretfærighed, Angst for at
miste
Troldmændene på Saturn Cover 4
Mod, Angst, Accept af 
egne og andres fejl,
Psykisk styrke

 

Styrk selvværdet

Forestil dig, at du er midtpunktet i en forsamling, hvor alle taler om dig i rosende toner. Det er præcist, hvad dit barn oplever i disse "historier, der virker", som i virkeligheden er træning af selvværdet. Dit barn falder trygt i søvn med en følelse af at være elsket, ønsket og psykisk stærk helt ned til den mindste detalje.
 
 Børn med højt selvværd klarer sig bedst
 

Sådan bruges "historier, der virker"

Der er godnathistorier og "historier" til brug om dagen. Lad dit barn lægge sig til at sove med en af godnathistorierne, så arbejder underbevidstheden videre hele natten med at styrke selvværdet. Forskning viser faktisk, at det kan lade sig gøre at indlære under søvn. Brugt som godnathistorier løser historierne også en række søvnproblematikker, som for eksempel børn, der ikke er til at få i seng til tiden, børn der er bange om natten, børn der ikke vil sove alene osv. Brugt om eftermiddagen er det en virkelig god løsning, hvis dit barn trænger til at  slappe af efter skole/sfo. Eller brug dem en weekend morgen og oplev et barn, der starter weekenden i særlig godt humør. På bagsædet i bilen skaber de ro og modvirker kedsomhed osv.
 

Selvværd kommer indefra
 

Selvværdstræning opleves som historier

Dit barn oplever det ikke som selvværdstræning. Dit barn oplever det som historier, hvor dit barn selv er hovedpersonen. Selvværdstræningen består i, at barnet, der lever sig ind i historien, hele tiden bliver værdsat, rost og anerkendt som en del af forløbet. Men det har den ekstra virkning, at dit barn oplever sengetid som noget positivt. Der er både dag og godnat historier.
 
Bestil her
 
Selvværd og selvtillid til både drenge og piger
 

Derfor virker det

Som en del af historierne skal dit barn løse forskellige opgaver. Barnet bliver stillet over for udfordringer, der hele tiden skal løses på nye måder. Anerkendelsen for det, barnet gør, styrker selvtilliden. Anerkendelsen for det, barnet er, styrker selvværdet. Opgaverne skal løses på en ny måde, hver gang dit barn hører historierne - derfor vil børn gerne høre de samme historier mange gange, og det skaber selvværdet og selvtilliden som en selvopfyldende profeti . Historierne virker altså ved gentagelse, gentagelse og atter gentagelse. Sådan har du også lært at dække bord, køre på cykel, stave, lægge sammen og trække fra. Nu sker det automatisk. Sådan bliver dit barns selvværdsfølelse og selvtillid også en automatik fremover.
 

Selvværd og selvtillid til børn

To andre gode produkter

"Glæde og succes i skolen" træner  selvværd, selvtillid og trivsel i forhold til venner og klassekammerater. Den styrker samtidig fagligheden og troen på at kunne det, man vil. "Bedst på banen" er for alle "fodbold tossede" drenge og piger.
 
Carsten Sommerskov
 

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov er uddannet sygeplejerske, har taget Mastery University og har en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus universitet. Han blev for ca. 40 år siden singleforælder til sin søn, der dengang var 5 år gammel. Hans søn havde brug for at få styrket selvværdet oven på forældrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, der dengang var psykiatrisk sygeplejerske studerede derfor, hvad der skulle til for at øge børns selvværd. Han udviklede nye metoder til hjælp for børn og kombinerede dem med sovehjælp. Han blev grundlæggeren af mentaltræningshistorier, der styrker børns selvværd og selvtillid. Carsten Sommerskovs teknikker er nu udbredt over hele verden.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 
Bestil her
 

Anbefalinger fra forældre

Her er nogle gode grunde til, at du vil elske, at dit barn hører disse historier igen og igen.
 
  • Mit barn bliver gladere 
  • Mit barn bliver mere roligt 
  • Mit barn falder lettere i søvn 
  • Mit barn fik styrket sit selvværd 
  • Mit barn styrker sin følelse af at være elsket og ønsket

 

Selvværd og selvtillid til alle børn
 
Her er en e-mail fra et forældrepar: 

Hej Carsten

Vi vil godt sige at vi er dybt målløse over hvad dine CD'er kan gøre, vi har haft en total forvandling med vores søn.
Efter en svær start i skolen og en lærer der kørte vores barn psykisk ned, derefter et skoleskift, havde vores søn det rigtig skidt, han var konstant ked af det, og følte ikke rigtig han slog til nogle steder.
Vi var magtesløse som forældre og hørte så om dine CD´er, hvor vi købte 5 af dem.
Vores søn lytter til dem hver aften, når han skal sove, han falder i søvn og sover dejligt hver nat, står op med det bedste humør, han har fået sin selvtillid tilbage, fået rigtig mange gode venner i den nye skole og trives rigtig godt igen, kort sagt vi har fået vores søn igen. Og vi er evige taknemmelige.

Vi vil godt sige tusinde tak for nogle fantastiske CD´er.
 
Med Venlig hilsen
De glade forældre
 
 
 
 
 
 
 

1 vare

1 vare