Selvværd og/eller sovehjælp til dit barn

Sov sødt og styrk selvværdet

 • "Du er rigtig sød"
 • "Du er noget særligt"
 • "Du er bare dejlig"
 • "Der er rigtig mange, der rigtig godt kan li' dig"...

 
Det er det sidste, dit barn hører, lige inden turen går til drømmeland. Vil du se dit barn falde i søvn med et smil om munden?
Vil du høre dit barn sige til dig: "Jeg elsker dig, du er bare den bedste".

Ekstra virkninger

Ud over styrkelse af selvværd og sovehjælp har nogle af produkterne ekstra virkninger. Se teksten under billederne.
 
Du er den bedste Cover
Selvværd, Sovehjælp
Du er vidunderlig Cover
Modvirker trods
Modvirker angst ved sengetid
Accept af egne og andres fejl
Du er elsket Cover
Modvirker brok og mig først
Lærer at tackle vrede
Accept af egne og andres fejl
Du er pragtfuld Cover
Lærer at tackle angst
Stopper kræsenhed
Rydde op efter sig
Tryg i tordenvejr

Bestil knap Sådan bruges "historier, der virker"

Der er "historier" til brug om dagen og "godnathistorier". Mens dit barn sover, styrkes dit barns selvværd. En virkelig god løsning, hvis dit barn trænger til at falde til ro. Brug dem om eftermiddagen, og gør ulvetimen til hyggetimen. Brug dem, når dit barn kommer træt hjem og trænger til at lade op.
 
Brug dem som godnathistorie, og sig farvel til problemer ved sengetid. Oplev, at dit barn falder i søvn på en rar måde og sover trygt og roligt hele natten. Alle børn elsker det.
 
Selvværd pige
 

Sådan trænes selvværd og selvtillid

"Hvem ka' Bilka". Alle kender dette reklameslogan. Hvorfor? Fordi det har været gentaget igen og igen og igen. Sådan virker reklamer, og sådan læres mange færdigheder. Den metode har vi alle brugt til at lære at skrive, læse, regne, køre på cykel, spise med kniv og gaffel osv. Reklameindustrien bruger mange penge på at undersøge helt ned i mindste detalje, hvordan man påvirker os mennesker. Al denne viden har vi brugt til at påvirke børn til større selvværd, trivsel og selvtillid.
 
 

Bestil knap  

Carsten Sommerskov
 

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov er uddannet sygeplejerske, har taget Mastery University og har en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus universitet. Han blev for ca. 35 år siden singleforælder til sin søn, der dengang var 5 år gammel. Hans søn havde brug for at få styrket selvværdet oven på forældrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, der dengang var psykiatrisk sygeplejerske, studerede derfor, hvad der skulle til for at øge børns selvværd. Han udviklede nye metoder til hjælp for børn og kombinerede dem med sovehjælp. Han blev grundlæggeren af mentaltræningshistorier, der styrker børns selvværd og selvtillid. Carsten Sommerskovs teknikker er nu udbredt over hele verden.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Derfor virker det

Teknikken er gentagelse, igen og igen og igen. Godnathistorierne fungerer derfor på samme måde ved hjælp af gentagelse. Godnathistorien skal høres igen og igen. Det elsker børn i denne aldersgruppe i forvejen. Barnet er hovedpersonen i historien, hvor barnet hele tiden bliver rost og værdsat. Så mens dit barn slapper af, indkodes budskaberne: "Du er god nok", "Du er noget helt specielt" osv. Dit barn falder lettere i søvn, og underbevidstheden arbejder videre med de positive budskaber, mens barnet sover. Positiv ekstra virkning: Dit barn vågner mere frisk og udhvilet om morgenen.
Sådan virker det
 
 
 
Bestil knap Her er en af de mange e-mails fra en glad mor:
 
Hej Carsten

Jeg startede ud med at købe CD'en "Du er noget helt specielt".
Jeg kunne ret hurtigt mærke en positiv indvirkning på Daniel humør og den måde han taler om og til folk på.
Han har slet ikke de der ulvetime hysse anfald mere ...
Men det mest bemærkelsesværdige er dog, måden han taler om og til folk på - det er helt genialt ... "Godmorgen min dejlige mor"
- der var ikke et øje tørt og jeg fik en fantastisk start på dagen.
Jeg har også oplevet, at han sagde "Du er vel nok sød, dig kan jeg bare rigtig god li'" til en lille pige han mødte ...
Han er knap 3 år, så jeg var lidt spændt på, om det overhovedet var noget, som kunne fange ham - men med historierne, den beroligende musik i baggrunden og de behagelige fortæller stemmer, så kunne det så absolut fange ham.
I et godt stykke tid var Nuslingerne og Dyrebørnene en fast del af hans aften-putte ritual.
Men jeg ville gerne have nogle flere historier at vælge imellem, så jeg købte ... til hans store fornøjelse og mor og fars rolige aftner, uden en umulius af en unge, der ikke vil sove ;D
Mvh
Charlotte Ødegaard
 
P.S. Mange børn beder ligefrem om at komme i seng for at høre historierne om aftenen.

4 varer

 1. Luksuspakke: Jul i Nuslingetræet (3 - 7 år)

  Juleglæde, selvværd og hygge ved sengetid i ét. Få dit barn til at falde til ro om morgenen eller i ulvetimen. Og få også dit i seng til tiden, og se smilet hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige julehistorier ... 24 gange 2 historier, der bruges ligesom en julekalender. I alt 11 timer og 22 minutter og 484 sider fordelt på 2 e-bøger.

  Læs mere
  Fra
  79,95 US$

4 varer