Selvværd og/eller sovehjælp til dit barn

I seng til tiden og Til drømmeland med et smil eller Ro og Smil i ulvetimen

Velkommen til nuslingernes vidunderlige verden

 

Du er elsket

Nuslingerne er nogle små, grønne væsner med vinger på ryggen. De er på størrelse med en kattekilling, og over deres hoveder svæver et hjerte, som de sender hen til dem, de godt kan lide. Gæt selv på, at de alle sammen sender deres hjerte hen til dit barn.

 

Du er vidunderlig

 

Lad dit barn møde sin nye ven: Nuslingen Haløjdikun Dadudadej, som er fætter til Haløjdikum Tralulalej, som dit barn måske kender fra "Du er den bedste". Sammen med ham tager dit barn på nye eventyr i nuslingetræet. Historierne om nuslingerne er de mest populære historier, Carsten Sommerskov hidtil har lavet til denne aldersgruppe.

 

Selvværd til børn

 

Historierne om nuslingerne får dit barn til at falde i søvn. Men disse "historier der virker" kan mere end det. De får ikke alene dit barn til at falde i søvn. De får dit barn til at falde i søvn med et smil. De styrker samtidigt dit barns selvværd og selvtillid. De stopper bøvl i ulvetimen, og de gør dig til en stolt mor/far. De skaber accept af egne og andres fejl.

Bestil her

Alle historierne øger selvværdet og afhjælper søvnproblemer, men nogle af dem har også ekstra virkninger. Se under billederne:

Du er den bedste Cover
Selvværd, Sovehjælp
Du er vidunderlig Cover
Modvirker trods
Modvirker angst ved sengetid
Accept af egne og andres fejl
Du er elsket Cover
Modvirker brok og mig først
Lærer at tackle vrede
Accept af egne og andres fejl
Du er pragtfuld Cover
Lærer at tackle angst
Stopper kræsenhed
Rydde op efter sig
Tryg i tordenvejr

 

Selvvaerd - Gratis

 

 

Gratis

Mange plakater lige til at printe ud, vendespil med nuslingerne, hør historierne gratis de første tre dage, når der kommer nye historier og meget andet: Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de gratis fordele.

Bestil her

Sådan bruges ”historier, der virker”

Historierne findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen eller om morgenen.

Selvværd og selvtillid til børn

Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden. Ro på bagsædet af bilen eller beskæftigelse i flyveren - mulighederne er mange.

Ulvetimen - kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

Selvværd til dit barn

I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme. 

Bestil her

Carsten Sommerskov

 

Erfaring, der virker

Med 35 års erfaring i at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt en serie af historier, der skaber glæde og trivsel. Det er ikke et tilfælde at hans "historier der virker" er oversat til 8 sprog. Lad dit barn nyde godt af al denne erfaring og viden. Lad dit barn få de bedste betingelser for en god barndom med højt selvværd og stor selvtillid.

 

Downloads fås med det samme. Trykt bog og CD'er sendes dagligt kl. 12.

3 varer

  1. Luksuspakke: Jul i Nuslingetræet (3 - 7 år)

    Juleglæde, selvværd og hygge ved sengetid i ét. Få dit barn til at falde til ro om morgenen eller i ulvetimen. Og få også dit i seng til tiden, og se smilet hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige julehistorier ... 24 gange 2 historier, der bruges ligesom en julekalender. I alt 11 timer og 22 minutter og 484 sider fordelt på 2 e-bøger.

    Læs mere
    Fra
    79,95 US$

3 varer