Selvværd og/eller sovehjælp for børn 3 - 7 år

De frække trolde er et par Karius og Baktus lignende bøger, der hjælper forældre til at undgå at skælde ud. De styrker ikke selvværdet og de taler heller ikke dit barn i søvn til sidst. MEN de hjælper forældrene til ikke at skælde ud og dermed skade selvværdet læs mere her

De frække trolde
De frække trolde - endnu frækkere


Alle de andre produkter i denne aldersklasse styrker selvværdet og løser søvnproblemer.
Derudover er der nogle, der har ekstra virkninger, som er listet under billederne herunder. Læs mere om virkninger m.m. ved at se de andre menupunkter eller køb direkte i bunden af denne side.

Du er den bedste Cover
Selvværd, Sovehjælp
Du er vidunderlig Cover
Modvirker trods
Modvirker angst ved sengetid
Accept af egne og andres fejl
Du er elsket Cover
Modvirker brok og mig først
Lærer at tackle vrede
Accept af egne og andres fejl
Du er pragtfuld Cover
Lærer at tackle angst
Stopper kræsenhed
Rydde op efter sig
Tryg i tordenvejr
Du er super sød
Selvværd, Søvn, Glæde,
OBS fra 3½ - 7år
Du er bare dejlig
Selvværd, Søvn, Glæde
Fra 2½ - 7 år
Du er noget helt specielt
Selvværd, Søvn, Glæde,
Du er god nok
Selvværd, Søvn, Glæde
Jul i nuslingetræet
Selvværd, Søvn, Glæde

5-9 år

Er dit barn fyldt 5 år, er der endnu en mulighed: "Du er helt unik" som går fra 5 til 9 år. Den foregår i Sommerfugledalen, hvor dit barn hjælper sommerfuglene med at løse forskellige problemer. Et stort hit specielt hos pigerne.

Du er helt unik
Selvværd, Søvn, Glæde, Mod

Mit barn er 7 år, hvad skal jeg vælge?

Er dit barn 7 år, skal du overveje, om du måske skal vælge 8 - 12 års produkterne. Du afgør det ved at overveje, om dit barn elsker at høre den samme historie igen og igen, eller om dit barn gerne vil udfordres ved selv at skulle forstille sig noget forskelligt fra gang til gang. Det sker, at børn på 6 år kan bruge produkterne til de 8 til 12 årige, men det er sjældent en god idé.

 

2-3 år

Er dit barn lige knap 3 år, er det bedste valg "Du er bare dejlig" til søvnproblemer og styrkelse af selvværdet, mens "Du er en dejlig skat - godnat" kan bruges allerede fra 2 år. Læs om de enkelte produkter nederst på siden.

 

 

½-2 år

Her er der kun et valg "Sov sødt". Læs mere nederst på siden.

 

Løs søvnproblemer fra ½ til 2 år.

 

Selvværd og/eller søvnproblemer?

Alle CD'er og downloads er lige gode til at styrke selvværdet og få børnene til at slappe af eller glæde sig til sengetid. Nogle af historierne har derudover ekstra virkninger, f.eks. modvirker nogle af dem trods, angst og selvkritik. Tryk her for at læse om ekstravirkninger i historierne om nuslingerne. De kan med fordel bruges som godnathistorier, men der er også historier til brug om dagen: Gør "ulvetimen" til "hyggetimen".

 

Virkningen bliver bedst, hvis dit barn selv får lov til at vælge "historien". De fleste børn kan godt lide variation og det at have noget at vælge mellem. Det giver også en større sandsynlighed for at ramme præcist det, der virker bedst på netop dit barn. Derfor anbefales rabatpakkerne eller nogle af alle historierne om nuslingerne.

 

Nuslingerne

Den mest populære historie til denne aldresgruppe har i flere år været historien om nuslingerne. Derfor er der nu mange historier om nuslingerne. Tryk her for at læse mere om nuslingerne. De hedder "Du er den bedste", "Du er vidunderlig" og "Du er elsket". De er udgivet både som bøger og 4 dobbelte CD/download. Dermed er det nu muligt indimellem selv at læse dit barn i søvn. Nyd at se smilet om munden, når dit barn tager af sted til drømmeland.

 

CD'er eller downloads/apps?

Umiddelbart er downloads en stor fordel, og de er også billigere. De bliver aldrig ridsede. Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind på "min side" og lægger det ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger.

 

Har du børn i begge aldersgrupper? Så er der nogle gode kombinationstilbud herunder.

 

 

3 varer

  1. Luksuspakke: Jul i Nuslingetræet (3 - 7 år)

    Juleglæde, selvværd og hygge ved sengetid i ét. Få dit barn til at falde til ro om morgenen eller i ulvetimen. Og få også dit i seng til tiden, og se smilet hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige julehistorier ... 24 gange 2 historier, der bruges ligesom en julekalender. I alt 11 timer og 22 minutter og 484 sider fordelt på 2 e-bøger.

    Læs mere
    Fra
    79,95 US$

3 varer