Selvværd, Sovehjælp og glæde til børn

Selvværdstræning, der virker

Kan du forestille dig smilet om dit barns mund, når dit barn hører:
 
 • "Du er helt perfekt"
 • "Jeg kan rigtig godt li' dig"
 • "Hvor er du bare god"
 • "Der er mange, der holder af dig" osv. ...
 
Dette er bare nogle af de budskaber dit barn får, når dit barn hører disse "godnathistorier", som i virkeligheden er mentaltræning, der skaber selvværd for børn fra ½ til 12 år. 
 
 
Dit barn:
bliver gladere
bliver mere roligt
falder lettere i søvn

Sådan bruges "historier, der virker"

"Historierne" er fortalt, så der er både godnathistorier og historier, der kan høres i løbet af dagen. Brug dem om dagen til at geare ned efter skole eller børnehave, eller brug dem en weekendmorgen; så får du et barn, der starter weekenden med et smil. Eller brug dem om aftenen, så sengetid bliver en rar tid.

Afspændingen og den blide musik gør, at næsten alle børn falder glade i søvn og sover igennem hele natten. Lad underbevidstheden arbejde videre, mens dit barn sover. Nogle videnskabelige eksperimenter tyder på, at det er tilfældet. Alle historierne er med baggrundsmusik, specielt komponeret af Kenneth Plon så musikken øger den søvndyssende og afslappende effekt. Voksne kan også falde i søvn med mentaltræning.
 

Udlandsdanskeres børn: Hvorfor på dansk?

 1. At være tospoget er altid en rigtig god idé som skaber udvidet horisont, selvværd, kreativ tænkning og på den lange bane byder på ekstra karriere muligheder.
 2. Meget tyder på at vi inderst inde ubevidst oversætter til vores modersmål selv om vi i en tidlig alder er flyttet til at andet land og totalt har integreret et andet sprog. Og da fundamentet for selvværdet (som er en af de vigtigste psykiske byggesten for et godt liv) primært er skabt i de tidlige barneår, vil det som oftest være det mest effektive sprog at styrke selvværdet på. Se her et forskningsforsøg fra Standfort Univercity.
Carsten Sommerskov baggrund med hæk

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov må siges at have erfaring i styrkelse af børns selvværd. Han er uddannet sygeplejerske, har taget Mastery University og har en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus universitet. Han blev for ca. 35 år siden singleforælder til sin søn, der dengang var 5 år gammel. Hans søn havde brug for at få styrket selvværdet oven på forældrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, der dengang var psykiatrisk sygeplejerske, studerede derfor, hvad der skulle til for at øge børns selvværd. Han udviklede nye metoder til hjælp for børn og kombinerede dem med sovehjælp. Han blev grundlæggeren af mentaltræningshistorier, der styrker børns selvværd og selvtillid. Carsten Sommerskovs teknikker er nu udbredt over hele verden.
Læs mere om Carsten Sommerskov.
 

Selvværd til teenagere og voksne:

(tryk på billederne)

Børnepsykolog anbefaler

Styrk koncentration, ro, glæde, positivitet, troen på sig selv og meget mere. Barnet opfatter det som en historie, men i virkeligheden er det mentaltræning. Historiernes hovedperson er dit barn selv, og i historien bliver dit barn hele tiden rost. På den måde styrkes selvværdet. Læs børnepsykologens udtalelser.
 
 

Kundeanmeldelser

"Jeg købte først et par af dem til børn fra 8-12 år, og blev så positiv overrasket over virkningen at jeg straks købte flere.
Allerede efter 2 aftener kunne jeg mærke en forskel også på vores 8 årige søn, Han vågnede glad op om morgenen, og det gik nemmere end ellers at komme ud af døren. I SFO’en havde de også mærket en forskel. Han var blevet mere rolig og på en måde synes de, han hvilede mere i sig selv (dette sagde de helt af sig selv, uden jeg havde fortalt noget om historierne)."
Med venlig hilsen Lisbeth Rasmussen
 
 
Herunder finder du kun de bedste tilbud.
Men du kan læse om og købe alle de andre produkter ved at trykke på menuen i toppen af siden.

Produkter
 1. Glæde - Energi - Selvværd (12-18 år)

  Glæde - Energi - Selvværd (12-18 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Teenagere har mange problemer. Tag toppen af de fleste teenageproblemer med ekstra selvværd. Problemer i forhold til dagligdagen i skolen, blandt vennerne og i forholdet til forældrene. Mentaltræningsdelen findes både som dag og godnatudgave i et produkt. Her er effektive indsigter og metoder til ...

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 2. Glæde og succes i skolen (7-12 år)

  Glæde og succes i skolen (7-12 år)

  Ekstra selvværd. Styrk selvværdet, trivslen i timerne, med vennerne. Styrker også det faglige niveau. Både som dag og godnatudgave i et produkt. Dit barn opfatter det som nogle spændende historier, men det er mentaltræning - der virker.

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 3. Rabatpakke: Sov sødt (½ - 3 år)

  Rabatpakke: Sov sødt (½ - 3 år)

  Start med "Sov sødt" og gem "Du er en dejlig skat" til senere, så sparer du ved at få samtidigt rabat. Desværre bliver børn ikke ved med at være små :-)

  Læs mere
  Fra
  24,95 $
 4. De Frække Trolde (3 - 7 år)

  De Frække Trolde (3 - 7 år)

  Er du træt af at skulle skælde ud? Så er historierne om fup og fræk lige noget for dig.

  E-bøgerne om de to små troldeunger kan bruges til at få børn til ikke skal vippe på stolen,  rydde op efter sig, være samarbejdsvillige om morgenen, lade være med at være kræsne osv.

  Læs mere
  Fra
  24,95 $
 5. Bedst på banen (9-13 år)

  Bedst på banen (9-13 år)

  Styrk selvværd og selvtillid i og uden for banen. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 6. Rabatpakke: Selvværd og sovehjælp (3-7 år) og (8-12 år)

  Rabatpakke: Selvværd og sovehjælp (3-7 år) og (8-12 år)

  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  59,95 $
 7. Rabatpakke: Ekstra trivsel (3-7 år) og (8-12 år)

  Rabatpakke: Ekstra trivsel (3-7 år) og (8-12 år)

  Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Både som dag og godnatudgaver i et produkt. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ...

  Læs mere
  Fra
  59,95 $
 8. Rabatpakke: Selvværd og glæde (3-7 år) og (8-12 år)

  Rabatpakke: Selvværd og glæde (3-7 år) og (8-12 år)

  Mere selvværd, overskud og glæde til dine børn. Gå glad i seng og stå glad op om morgenen. Både som dag og godnatudgave i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 9. Rabatpakke: Glade børn (3-7 år) og (8-12 år)

  Rabatpakke: Glade børn (3-7 år) og (8-12 år)

  Sig goddag til: selvværd, selvtillid, mod, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ... Både som dag og godnatudgave i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 10. Rabatpakke: "Selvværd og selvtillid" (8 - 12 år)

  Rabatpakke: "Selvværd og selvtillid" (8 - 12 år)

  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.
  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 11. Rabatpakke: Glade børn (8-12 år)

  Rabatpakke: Glade børn (8-12 år)

  Sig goddag til: selvværd, selvtillid, mod, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ... Både som dag og godnatudgave i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 12. Du er fantastisk (8-12 år)

  Du er fantastisk (8-12 år)

  Styrk selvværd, selvtillid og mod. I seng til tiden med et smil. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.
   
  Ekstra virkninger: Forebyg samtidigt mobning, stop jalousi, skab glæde, positivitet og trivsel.
  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 13. Du kan - Du tør - Du vil (8-12 år)

  Du kan - Du tør - Du vil (8-12 år)

  Styrk selvværd, selvtillid og mod.  Dette er et af de bedste produkter til denne aldersgruppe. Fald i søvn til tiden. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

  Ekstra virkninger: Forebyg angst. Lær at acceptere egne og andres fejl. Skab glæde, positivitet og handlekraft.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 14. Du er sej (8-12 år)

  Du er sej (8-12 år)

  Fra
  34,95 $
 15. Du er stærk (8-12 år)

  Du er stærk (8-12 år)

  NYHED!


  Styrk selvværd og selvtillid. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

   

  Ekstra virkninger: Lær at bearbejde angst, at acceptere dig selv og andre samt vigtigheden af at overholde regler.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 16. Du er helt unik (5 - 9 år)

  Du er helt unik (5 - 9 år)

  Sovehjælp, selvværd og selvtillid til dit barn. Både som dag og godnatudgaver i et produkt. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

  Ekstra virkning: Mod

   

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 17. Rabatpakke: Selvværd og selvtillid til børn (3 - 7 år)

  Rabatpakke: Selvværd og selvtillid til børn (3 - 7 år)

  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatudgave i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 18. Rabatpakke: "Du er noget helt specielt" (3-7 år)

  Rabatpakke: "Du er noget helt specielt" (3-7 år)

  Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

   

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 19. Du er den bedste (3-7 år)

  Du er den bedste (3-7 år)

  Styrk selvværd og selvtillid, og få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 20. Du er vidunderlig (3 - 7 år)

  Du er vidunderlig (3 - 7 år)

  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

  Ekstra virkninger: Modvirker trods. Modvirker angst ved sengetid. Accept af andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt skønne historier ...

   

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 21. Du er elsket (3 - 7 år)

  Du er elsket (3 - 7 år)

  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye dejlige historier ...

  Ekstra virkninger: Modvirker stædighed og negativitet. Lærer dit barn at styre vrede og få dit barn til at acceptere andres og egne fejl.

   

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 22. Du er pragtfuld (3 - 7 år)

  Du er pragtfuld (3 - 7 år)

  NYHED!

  Styrk selvværd og selvtillid. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.
   
  Ekstra virkninger: Hjælper dit barn til at være tryg i tordenvejr og tackle alle former for angst. Lærer dit barn at rydde op og modvirker kræsenhed.
  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 23. Du er en dejlig skat - godnat (2-3½ år)

  Du er en dejlig skat - godnat (2-3½ år)

  E-bog med sovehjælp til det lille barn på 2-3½ år. Se på Carina Kruses søde og charmerende tegninger af de populære nuslinger samtidig med, at barnet roses og blidt tales i søvn. Lad dit barn falde i søvn sammen med nuslingerne. Få en god nats søvn og styrket selvværd som bonus. Flere steder i teksten opfordres du som oplæser til at gabe, da det forstærker den søvndyssende effekt. Mange bruger også de medfølgende lydfiler, da de har en fantastisk effekt.

  Dette produkt er stærkt søvndyssende.

  Læs mere
  Fra
  14,95 $
 24. Sov Sødt (½ - 2½ år)

  Sov Sødt (½ - 2½ år)

  Sovehjælp til det lille barn på ½-2½ år. "Sov sødt" er en kort e-bog med sovehjælp til de aller-mindste. Bogen indeholder en række søde billeder af sovende dyr og dyrebørn. Til hvert billede følger et forslag til en tekst. Det er ikke nødvendigt, at barnet forstår teksten, men når den læses stille og roligt op efter den medfølgende instruktion, vil den monotone oplæsning, det rolige tempo og evt. den medfølgende musik langsomt lulle dit barn i søvn.

  Flere steder i teksten opfordres du som oplæser til at gabe, da det forstærker den søvndyssende effekt. Mange bruger også de medfølgende lydfiler, da de har en helt fantastisk effekt.

  Dette produkt er stærkt søvndyssende.

  Læs mere
  Fra
  14,95 $
 25. De Frække Trolde (3 - 7 år)

  De Frække Trolde (3 - 7 år)

  Er du træt af at skulle skælde ud? Så er historierne om Fup og Fræk lige noget for dig.
  Bogen om de to små troldeunger kan bruges til at få børn til ikke at vippe på stolen, rydde op efter sig, være samarbejdsvillige om morgenen, lade være med at være kræsne osv.

  Læs mere
  Fra
  14,95 $
 26. De Frække Trolde - Frækkere end tilladt Bog + Download (3 - 7 år)

  De Frække Trolde - Frækkere end tilladt Bog + Download (3 - 7 år)

  Er du træt af at skulle skælde ud? Så er historierne om fup og fræk lige noget for dig.
  Bogen om de to små troldeunger kan bruges ti at få børn til ikke skal vippe på stolen,  rydde op efter sig, være samarbejdsvillige om morgenen, lade være med at være kræsne osv. I denne bog er også medtaget det at bande.

  Læs mere
  Fra
  14,95 $
 27. Du er helt rigtig (8-12 år)

  Du er helt rigtig (8-12 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatudgave i et produkt. Ekstra fordele: slut med sengetids problemer, styrk mod og positivitet.

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 28. Du er helt perfekt (8-12 år)

  Du er helt perfekt (8-12 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Børn med højt selvværd klarer sig bedre i skolen og senere i livet. Giv dit barn en god start. Både som dag- og godnatudgave i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 29. Du kan (8-12 år)

  Du kan (8-12 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. "Du kan" skaber selvværd og selvtillid for både drenge og piger fra knap 8 til ca. 12 år. Både som dag og godnatudgave i et produkt. Dit barn oplever det som gode historier, men det er ......

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 30. Du er noget særligt (8-12 år)

  Du er noget særligt (8-12 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Vil du give dit barn følelsen af at være noget særlig? Vil du give dit barn ekstra trivsel? Både som dag og godnatudgave i et produkt. Havkongen og hele havriget roser dit barn i søvn. Dit barn oplever det som historier, men .....

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 31. Du er bare dejlig (3-7 år)

  Du er bare dejlig (3-7 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Kan af mange bruges til sovehjælp fra 2½ år. Dit barn sendes til drømmeland med beskeder som: "Du er rigtig sød", "Der er mange, der rigtig godt kan lide dig" osv. Det skaber selvværd og en rolig og tryg søvn ...

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 32. Du er super sød (3-7 år)

  Du er super sød (3-7 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatudgave i et produkt. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ...

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 33. Du er god nok (3-7 år)

  Du er god nok (3-7 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. Både som dag og godnatudgave i et produkt. De styrker ......
  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 34. Du er noget helt specielt (3-7 år)

  Du er noget helt specielt (3-7 år)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Både som dag og godnatudgave i et produkt. Nuslingerne og dyrebørnene er dit barns dejlige venner. Barnet oplever det som gode historier, men ...

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 35. Positivitet der virker 2.0.

  Positivitet der virker 2.0.

  "Positivitet der virker 2.0". Bearbejder negative tanker. Skaber positiv tænkning og positivt fokus. Vil du være gladere? Vil du være mere positiv?

  NYHED

  Supertilbud lige nu.

  Læs mere
  Fra
  29,95 $
 36. Rabatpakke: Positivitet

  Rabatpakke: Positivitet

  Vil du have mere positiv tænkning, mere trivsel, glæde og kærlighed? Disse downloads sætter fokus på positivitet og lærer dig at se muligheder i stedet for begrænsninger. Måske er positive mennesker mere tilfredse og lever længere og bedre?

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 37. Mirandas visdom

  Mirandas visdom

  Miranda's Visdom er en roman.
  Det er en fiktion om forfatterens møde med Miranda, og om hvordan hendes visdom ændrer hans liv. Miranda's kloge ord får ham til at tænke og handle mere positivt. Og mens du læser bogen, sker det samme for dig.
  Læs mere
  Fra
  9,95 $
 38. Jeg er god nok

  Jeg er god nok

  Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet, tristhed og nogle former for angst. Få her en række gennemprøvede metoder.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 39. Rabatpakke: Succes og Selvværd

  Rabatpakke: Succes og Selvværd

  Lær at styrke selvværd, at starte dagen med glæde og skabe succes på alle livets områder. En gave til alle. Inspiration til at give livet et ekstra skub i en positiv retning.

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 40. Behold dem du elsker

  Behold dem du elsker

  Farvel til angsten for at miste. "Behold dem du elsker" hjælper dig af med angst, jalousi, overbeskyttelse og eventuel tristhed og ensomhed.

  Læs mere
  Fra
  24,95 $
 41. Livsglæde og Energi

  Livsglæde og Energi

  Få mere livsglæde. Få mere energi, få fokus på muligheder frem for begrænsninger. Både som dag og godnatudgave i et produkt. Skab glæde om dagen og fald glad i søvn.

   

  Ny udvidet udgave.

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 42. Succes

  Succes

  Har du prøvet at ændre på nogle psykiske mekanismer uden succes? Så er her chancen. Læg dig i livets overhalingsbane og bliv der.

  Læs mere
  Fra
  17,95 $
 43. Rabatpakke: Indre ro og god søvn

  Rabatpakke: Indre ro og god søvn

  Wellness til dig. Vil du have ekstra velvære? Slut med stress, indre uro, søvnproblemer og andet ubehag. Forkæl dig selv med mere glæde i dagligdagen: Køb to af disse downloads/apps med rabat og få den tredje med gratis.

   

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 44. Sov Godt

  Sov Godt

  "Sov godt". Hvorfor tage sovemedicin, når "Sov Godt" virker bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

  NY endnu bedre udgave.

  Dette produkt er stærkt søvndyssende.

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 45. Indre Ro og Velvære

  Indre Ro og Velvære

  Mere afslappet og mindre stress. Stop angst, bekymringer, indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel, afspænding og velvære til dig .....

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 46. Nul Stress

  Nul Stress

  Er det rigtigt, at stress giver indre uro, irritabilitet, depression, konflikter, utilfredshed, en dårlig søvn? Hvis svaret er ja, så har du her en rigtig god løsning.

  Læs mere
  Fra
  19,95 $
 47. Slank så det holder

  Slank så det holder

  Slank så det holder. Uden slankekur. Mentaltræning er din måde at ændre dine tanker om mad og dine kostvaner på en gang for alle.
  Dette program er permanent løsning, og det holder!

   

  Læs mere
  Fra
  34,95 $
 48. Modig og tryg

  Modig og tryg

  Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.

  Læs mere
  Fra
  17,95 $
 49. Eksamen uden angst

  Eksamen uden angst

  Eksamen uden angst er mentaltræning, der kan bruges til at minimere nervøsitet og dermed være med til at minimere angst. Samtidig kan den være en hjælp til at skabe endnu bedre resultater. Den er primært beregnet til mundtlige eksaminer ...

  Læs mere
  Fra
  9,95 $
 50. Luksuspakke: Jul i Nuslingetræet (3 - 7 år)

  Luksuspakke: Jul i Nuslingetræet (3 - 7 år)

  Juleglæde, selvværd og hygge ved sengetid i ét. Få dit barn til at falde til ro om morgenen eller i ulvetimen. Og få også dit i seng til tiden, og se smilet hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige julehistorier ... 24 gange 2 historier, der bruges ligesom en julekalender. I alt 11 timer og 22 minutter og 484 sider fordelt på 2 e-bøger.

  Læs mere
  Fra
  79,95 $