Selvværd, Sovehjælp og glæde til børn

Selvværdstræning, der virker

Kan du forestille dig smilet om dit barns mund, når dit barn hører:
 
  • "Du er helt perfekt"
  • "Jeg kan rigtig godt li' dig"
  • "Hvor er du bare god"
  • "Der er mange, der holder af dig" osv. ...
 
Dette er bare nogle af de budskaber dit barn får, når dit barn hører disse "godnathistorier", som i virkeligheden er mentaltræning, der skaber selvværd for børn fra ½ til 12 år. 
 
 
Dit barn:
bliver gladere
bliver mere roligt
falder lettere i søvn

Sådan bruges "historier, der virker"

"Historierne" er fortalt, så der er både godnathistorier og historier, der kan høres i løbet af dagen. Brug dem om dagen til at geare ned efter skole eller børnehave, eller brug dem en weekendmorgen; så får du et barn, der starter weekenden med et smil. Eller brug dem om aftenen, så sengetid bliver en rar tid.

Afspændingen og den blide musik gør, at næsten alle børn falder glade i søvn og sover igennem hele natten. Lad underbevidstheden arbejde videre, mens dit barn sover. Nogle videnskabelige eksperimenter tyder på, at det er tilfældet. Alle historierne er med baggrundsmusik, specielt komponeret af Kenneth Plon så musikken øger den søvndyssende og afslappende effekt. Voksne kan også falde i søvn med mentaltræning.
 

Udlandsdanskeres børn: Hvorfor på dansk?

  1. At være tospoget er altid en rigtig god idé som skaber udvidet horisont, selvværd, kreativ tænkning og på den lange bane byder på ekstra karriere muligheder.
  2. Meget tyder på at vi inderst inde ubevidst oversætter til vores modersmål selv om vi i en tidlig alder er flyttet til at andet land og totalt har integreret et andet sprog. Og da fundamentet for selvværdet (som er en af de vigtigste psykiske byggesten for et godt liv) primært er skabt i de tidlige barneår, vil det som oftest være det mest effektive sprog at styrke selvværdet på. Se her et forskningsforsøg fra Standfort Univercity.
Carsten Sommerskov baggrund med hæk

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov må siges at have erfaring i styrkelse af børns selvværd. Han er uddannet sygeplejerske, har taget Mastery University og har en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus universitet. Han blev for ca. 35 år siden singleforælder til sin søn, der dengang var 5 år gammel. Hans søn havde brug for at få styrket selvværdet oven på forældrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, der dengang var psykiatrisk sygeplejerske, studerede derfor, hvad der skulle til for at øge børns selvværd. Han udviklede nye metoder til hjælp for børn og kombinerede dem med sovehjælp. Han blev grundlæggeren af mentaltræningshistorier, der styrker børns selvværd og selvtillid. Carsten Sommerskovs teknikker er nu udbredt over hele verden.
Læs mere om Carsten Sommerskov.
 

Selvværd til teenagere og voksne:

(tryk på billederne)

Børnepsykolog anbefaler

Styrk koncentration, ro, glæde, positivitet, troen på sig selv og meget mere. Barnet opfatter det som en historie, men i virkeligheden er det mentaltræning. Historiernes hovedperson er dit barn selv, og i historien bliver dit barn hele tiden rost. På den måde styrkes selvværdet. Læs børnepsykologens udtalelser.
 
 

Kundeanmeldelser

"Jeg købte først et par af dem til børn fra 8-12 år, og blev så positiv overrasket over virkningen at jeg straks købte flere.
Allerede efter 2 aftener kunne jeg mærke en forskel også på vores 8 årige søn, Han vågnede glad op om morgenen, og det gik nemmere end ellers at komme ud af døren. I SFO’en havde de også mærket en forskel. Han var blevet mere rolig og på en måde synes de, han hvilede mere i sig selv (dette sagde de helt af sig selv, uden jeg havde fortalt noget om historierne)."
Med venlig hilsen Lisbeth Rasmussen
 
 
Herunder finder du kun de bedste tilbud.
Men du kan læse om og købe alle de andre produkter ved at trykke på menuen i toppen af siden.